Licentievrije Portofoons

Portofoon Nederland levert licentievrije portofoons die op alle afstanden werken. Bereik van de portofoons is afstand onafhankelijk. 

De normale portofoons werken met radiogolven, hun bereik is een paar kilometer, en ze gebruiken publieke frequenties. Storingen door anderen is mogelijk.

Als u portofoons met langere bereik wilt gebruiken dan moet uw bedrijf een licentie krijgen van Agentschap Telecom. U moet daarnaast ook zendmasten installeren en dit is een dure investering. Zelf dan is de bereik nooit landelijk, en u heeft een of twee kanalen.

Licentievrije portofoons van Portofoon Nederland werken in heel Nederland. Echter, de portofoons werken ook in andere landen, in totaal in 190 landen. U heeft geen licentie nodig, de portofoons werken wereldwijd.

Meerdere Groepen/Kanalen

Portofoon Nederland levert de portofoons standaard met meerdere kanalen/groepen. En dit is zonder extra kosten.

De portos kunnen kanalen/groepen kiezen. Dus u kunt meerdere kanalen hebben en per project portos registreren in deze kanalen.

Het is ook mogelijk dat een porto in meerdere kanalen/groepen actief kan zijn. De porto kan automatisch naar een ander actieve kanaal schakelen.

Met normale portofonie systemen moet u voor elke kanaal/groep een aparte licentie kopen. Portofoon Nederland levert licentievrije portofoons die standaard met meerdere groepen/kanalen werken.

 

Translate »